Vyrovnaný boj o špici turnaje LEGENDY 2019

08.12.2019 10:49

Včera uspořádal v brněnské hale v Tuřanech další ročník halového turnaje "juniorek 35+" dlouholetý trenér, funkcionář, nadšenec a srdcař ženského fotbalu pan Zdeněk Hanke a jako již mnohokrát jeho v podání se opět jednalo o velice vydařenou akci. 

Turnaje se zúčastnilo celkem 7 družstev z celé ČR, když se kvůli marodce omluvil jediný přihlášený zahraniční účastník - slovenský Púchov. Bylo k vidění spoustu krásných akcí a nádherných gólů, což jen potvrzovalo, že z převážné většiny již bývalé hráčky, nic ze svého fotbalového umění nezapomněly. Drama o celkové vítězství vyvrcholilo necelé tři minuty před koncem úplně posledního zápasu turnaje, když Women Star Team strhl turnajové vítězství v boji na dálku s Moravskoslezským krajem. Jednalo se zřejmě o nejvyrovnanější boj o vítězství na tomto turnaji v celé jeho historii. Pro zajímavost, oba celky 5 zápasů vyhrály, nedostaly ani jednu branku a oba si odnesly pouze jedinou remízu 0:0, a to ze vzájemného zápasu. Z prvenství se nakonec radoval Women Star Team s celkovým skore 17:0, krásné druhé místo, v tomto případě však s hořkou příchutí, zůstalo na Moravskoslezský kraj se skóre 15:0.

Mnohem důležitější, než výsledky, však bylo přátelské setkání hráček, které si tak mohly zavzpomínat na "staré dobré časy", kdy se ještě potkávaly na hřišti v nemilosrdných bojích o mistrovské body, ať už v 1.lize, nebo nižších soutěžích a zahrát si hru, která je všechny spojuje.

V neposlední řadě je třeba smeknout a vyslovit obrovské poděkování za tuto nádhernou akci panu Hankemu, který opět rozdával úsměvy a radost na všechny strany a věřím, že všichni zúčastnění se těší na další ročník ;-)

Konečné pořadí v turnaji LEGENDY 2019

Zpět