Investiční zlato

18.04.2013 18:59

Příležitost pro všechny, dokážeme řešit i mimo ČR !!!

Možná už jste slyšeli ono pravidlo, že člověk by měl mít třetinu svých peněz v hotovosti, třetinu v nemovitostech a třetinu ve zlatě... ale jestli jste to ještě neslyšeli, nic si z toho nedělejte. Všechno je jednou poprvé :-)

V poslední době se právě kolem zlata hodně mluví a píše. Zlato neberte jako produkt pro zhodnocení Vašich peněz, pokud však chcete mít někde uloženo část svých svých peněz, je to určitě vhodná možnost uchování hodnoty v čase.... Což se třeba nedá říct o druhém důchodovém pilíři... :-)

Pokud se chcete dovědět více o tom, jak to se zlatem je, možná si uděláte lepší obrázek po přečtení tohoto článku:

www.ekontext.net/2013/04/paul-craig-roberts-sucasny-pad-zlata-zinscenoval-fed/

Chcete nakoupit investiční zlato za nejvýhodnější cenu na trhu s dalšími výhodami?

Chcete vlastnit investiční zlato, ale nemáte větší hotovost k nákupu? Co byste řekli tomu zřídit si spoření do zlata za velmi zajímavých podmínek, tzv. "Zlatebko" místo stavebka ? :-) Určujete si sami, kolik a v jaké frekvenci si na svůj zlatý účet budete posílat a taky jak dlouho budete spořit. Můžete kdykoliv spoření přerušit a nikdo Vás nebude upomínat, jako jsme tomu zvyklí třeba u pojištění.

Chcete se dovědět více?

Volejte na číslo +420 733 474 123 nebo se ozvěte přes "Kontakt" na úvodní straně

Pokud chcete vědět, jak opravdu fungují peníze, můžu Vám poslat odkaz na zajímavý článek, který Vám formou poutavého příběhu vše vysvětlí. Stačí mi napsat na "Kontakt" na úvodní straně a já Vám jej pošlu.

V případě zájmu můžeme řešit i investice do stříbra a exkluzivně do solárních panelů (ne v ČR, ale tam kde svítí slunce mnohem intenzivněji než u nás)

 

 

Zpět